Your Management Team

Erik

Mariëtte

Salem

Gespecialiseerd in ballet- en danskleding, voetbal- en teamkleding, yoga, fashion, lingerie en sport- en fitnesskleding. Veel ervaring in verwerking van stoffen als voile en tule. Gespecialiseerd in stoffen met Lycra.

Voor grote en kleine opdrachten in textielproductie.

Al vanaf 36 stuks per maat is er één bedrijf die uw wensen begrijpt;

Textile Production Tunisia.

Private Label, customized items; bij Textile Production Tunisia maken we uw papieren patronen en proefsamples; het volledige proces van het eerste idee tot productie kunnen wij verzorgen.

Onder leiding van een Nederlands, Frans, Duits, Arabisch en Engels sprekend Management team ter plaatse, werken professionals aan uw ontwerp, om een uniek eindproduct te maken.

Snelle levertijden, mogelijkheid tot verzending vanuit Tunesie rechtstreeks naar Europese verkooppunten, inpakken op orderniveau, wij helpen u ook logistiek op weg.

Milieubewuste verwerking, goede arbeidsomstandigheden en een prettig werkklimaat maken Textile Production Tunisia tot een moderne partner.

In tegenstelling tot veel productie ateliers in het Oostblok en het Verre Oosten, kunnen bij Textile Production Tunisia al orders geplaatst worden vanaf 36 stuks.

Modern

Volledig aangepast aan de huidige economische tijd. U hoeft als ondernemer geen hoge voorraden aan te houden. U plaatst de order bij ons aan de hand van uw best lopende artikelen. Gespreide inkoopkosten, kleine orders, telkens weer. Hoge kwaliteit,en na 6 weken afgeleverd aan uw adres in Europa. Kleine orders al na 4 weken afgeleverd in Europa.

HOE WERKT HET MONSTERTRAJECT

Wij maken met gediplomeerd personeel een papieren patroon van uw stoffen monster. Daarna maken we een sample, en een offerte. Na uw goedkeuring, en het aanleveren van stoffen en accessoires, start direct het productieproces.

Levering desgewenst direct op orderniveau verpakt, en afgeleverd bij uw klanten. Eenmaal per week reserveren wij een transport naar Tunesie-Europa, en viceversa.

Transparante, betaalbare transporttarieven. Uiteraard blijft het patroon uw eigendom, en behandelen wij uw patronen in vertrouwen.

Bij ingave van een order, is het monstertraject kosteloos. Bij uitblijven van een order bedragen de monsterkosten, inclusief papieren patroon en sample, €75.- per te ontwikkelen artikel.

Vanaf nu zijn dus alle ideeen voor iedereen haalbaar. U bedenkt zorgeloos een Private Label, ontwikkeld door een professioneel team bij TPT.

Contact

info@textileproductiontunisia.com

0031-610456818

erik@textileproductiontunisia.com

0031-629233928

Winkelwagen